Sebastian Gustavsson

Sebastian Gustavsson

Support – Support

Född och uppvuxen i den härligaste postkoden: 541. Skövde.

Större delen av min uppväxt blev avklarad i den lilla byn Igelstorp, mellan Skövde och Tibro. Nästan ingen bor där. Det fanns en livsmedelsbutik där en gång i tiden, men den försvann. När det föreslogs att den skulle ersättas med en pizzeria tackade större delen av det lilla samhället nej, så då var det dags att flytta in till stan. Ett samhälle utan pizza kändes inte riktigt rätt.

Innan landningen hos InExchange spenderades mina arbetsdagar med att avhjälpa IT-problem för medarbetare på Länsstyrelsen och på Volvo.

När jag inte datar med datan på jobbet är den huvudsakliga sysselsättningen musik. Att lyssna på musik. Att skapa musik. Både tillsammans med andra och på egen hand. Det kan vara det bästa jag vet. Materiellt sett, alltså. I alla andra fall vinner mina nära och kära.
När folk frågar vilket instrument jag spelar brukar jag svara ”alla”. Det stämmer inte riktigt, men det låter inte lika häftigt att säga ”de flesta, utom blåsinstrument och dragspel… och typ nyckelharpa”. Ett mer korrekt svar är nog att jag spelar på det jag kommer åt, huruvida det är bra eller inte överlåter jag helst åt andra. 

Utöver musiken förlorar jag mig gärna i god mat, god dryck (helst malt- och humleberikad sådan), och gott sällskap. För att fördriva den dyrbara tiden ser jag en del film och spelar lite dataspel. 

Jobbar du redan på InExchange?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@inexchange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor