Marie Lindholm

Marie Lindholm

Ekonomi – Ekonomi

Marie personifierar verkligen ordet ”aktiv”. Hennes almanacka är laddad med träning av olika slag. Uppskattningsvis fem-sex pass i veckan. Favoriten bland alla träningsformer är bodycombat som är en intensiv variant inspirerad av kampsport.

Träningsintresset har betytt att Marie även är engagerad som instruktör. Den rollen har hon så att säga i blodet. Den egna karriären som handbollsspelare i Skövde HF följdes av en ännu längre period – på hela 13 säsonger – som tränare för klubbens tjejer födda 1995. Marie tränade den här kullen ända upp till farmarlaget HF Somby. Alltså ända tills adepterna stod på tröskeln till representationslaget.
Hon hann dessutom uppleva en kul återkomst som spelare innan handbollsklistret tvättades av från fingrarna för gott. Ett härligt kompisgäng startades upp i HK Countrys regi och det initiativet innebar spel i trim-SM två år i rad.

Om vi, utöver det här, nämner att Marie också lirat fotboll i Igelstorps IK, inser ni förstås varför termen ”aktiv” är så given när hon ska beskrivas. Men nuförtiden bollar hon mest med siffror. Närmare bestämt som ekonom. Det civila livet har bjudit på enstaka sidospår, exempelvis optikerbranschen, men det är i räkenskapernas värld hon funnit sig till rätta. Innan InExchange var hon på Gothia Innovation och backar vi ytterligare en bit hittar vi både Näringslivsforum Skövde och Rapp Fastigheter som tidigare arbetsgivare.

Inredning, kost och hälsa och skidåkning är andra stora intressen Marie bär på. Och så familjen såklart. Som hon gillar att skämma bort, men som hon också gärna besegrar i diverse sällskapsspel. I beskrivningen ”aktiv” ingår, sist men inte minst, en stark vinnarskalle som innebär att till och med ett parti Yatzy är på högsta allvar.

Jobbar du redan på InExchange?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@inexchange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor