”Det har alltid varit en dröm att jobba med ekonomi. Jag har alltid gillat siffror”. Säger Frida lyckligt. Hon gör det med sådant eftertryck att man tänker spontant: Yes, vad skönt att våra löner är i så trygga händer!

Men samma lugn försvinner illa kvickt när Frida tillägger: ”Det lustiga är att jag hade IG i matte – både på högstadiet och på gymnasiet.”
Hmm.
Som tur är finns det andra skolor. I Fridas fall: Evas skola. Eva är kollega på ekonomiavdelningen på InExchange. Deras vägar korsades när Frida efter jobb i storkök, som servitris, som datasupport i Dublin på Irland och slutligen butiksexpedit hemma i Skövde, gick en utbildning i administration. Eva var utbildare och såg ekonomen i Frida som skolan missade. ”Efter en månad hade jag blivit hjälplärare till Eva” förklarar Frida stolt. I rätt skola blev det många plus. Så många att hon efterträdde Eva när den senare gick vidare till InExchange innan duon så småningom återförenades här på företaget.

Utöver siffror är det mycket ishockey och fotboll i Fridas huvud. Frölunda och IFK Göteborg för att vara exakt. Och så pojkvännen förstås. Trots att han är AIK:are.

Jobbar du redan på InExchange?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@inexchange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor