Johan Ivåker

Johan Ivåker

Enterprise support – Support

Ena minuten bedyrade han sin kärlek och förlovade sig med kvinnan i sitt liv. I nästa minut kastade han sig utför en 253 meter hög byggnad. Visst är det som de säger: ”Everything’s happen in Vegas.”

”Men sambon hoppade hon också” klarlägger Johan snabbt så att ingen tror att det dödsföraktande språnget var ett tecken på desperation. Tvärtom. Sky jump-hoppningen från Stratosphere Tower i Las Vegas var deras sätt att fira förlovningen.
Kyssar, lite bubbel och restaurangbesök räckte liksom inte till.

Johan och hans sambo har gjort många andra resor världen över tillsammans, men numera är det renoveringsobjektet i Borgunda som upptar parets mesta tid. Den förre rumpmasen är dessutom inbiten musiker och spelar alla instrument han kan hitta. Inspirationen står bland annat Foo Fighters för. Det är favoritbandet just nu.

Och apropå favoriter; Johan vurmar för Battlefield-serien, men i det fallet tycks kärleken obesvarad. Stunderna att köra tv-spel eller dator blir för korta. ”Jag är obegripligt dålig” säger han visset.
Men gissningsvis stör det bara honom själv. För i gengäld förkovrar han sig desto mer som hobbyrenoverare – till sambons oförställda glädje får man förmoda!

Jobbar du redan på InExchange?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@inexchange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor