Per Gustafsson

Per Gustafsson

Skribent – Marknad

Sveriges största idrottsögonblick någonsin inträffade den 24 mars 1985, världens främste rockmusiker kommer från Hamburg, i bästa långfilmen genom tiderna kör huvudpersonen en DeLorean DMC-12.

Så ser Pers världsbild ut. Den är rätt dammig måste medges. Men vad annat är att vänta av en person som alltid går i tubsockor? Nåja, vi lever i ett fritt land. Tycker man att Södertäljes senaste (sista?) SM-guld i ishockey utgör höjdpunkten i svensk idrottshistoria, att tysk power metal äger och att Michael J Fox är filmvärldens oöverträffade aktör må det vara hänt.
Det tycker nämligen Per. Han verkar lite oförstående inför att klockorna fortsatt att ticka även efter 1989. Vilket är konstigt. Han har ju upplevt väldigt mycket sedan dess; blivit pappa två gånger, lovat att älska sin hustru i nöd och lust, ägt sju olika bilar (alla Opel!), jobbat på fem olika arbetsplatser, rest runt i världen och både köpt och sålt ett hus.
Men hans referenser är ändå lika ålderstigna som en Kim Wilde-video.

Å andra sidan: denne forne sportjournalist är en enkel och okomplicerad figur. Grilla lite korv med bröd, ställ fram en flaska Hofbräuhaus bier och kör ”Anywhere In The Galaxy” med Gamma Ray på hög volym.
Det räcker för att hans lycka ska vara gjord.

 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på InExchange?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@inexchange.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor